Buitenspel

Hoe kunnen we helpen?

Over ons

Wij zijn studenten Elektronica-ICT aan de AP Hogeschool in Antwerpen.
Voor ons laatstejaars project van AP Valley ontwikkelen we een applicatie waarmee we kinderen willen motiveren om meer te bewegen. Hiervoor werken we samen met het Universitair Ziekenhuis Antwerpen.

Genoeg bewegen is iets dat iedereen moet doen maar bij kinderen die in behandeling zijn tegen kanker is dat niet altijd zo vanzelfsprekend. Toch is het belangrijk dat ze genoeg blijven bewegen omdat het is aangetoond dat voldoende beweging een grote factor is in het genezingsproces.


Onze services

We zijn bezig met het ontwikkelen van een applicatie waarmee ouders de dagelijkse bewegingen van hun kind kunnen bijhouden en ook ten beschikking stellen van de medische experten. Om de kinderen te motiveren om voldoende te bewegen is er een beloningssysteem dat volledig door de ouders kan ingesteld worden.

Om de bewegingen van het kind te meten maken we gebruik van een simpele stappenteller. Naast het tellen van de stappen zijn er verschillende oefeningen die de kinderen kunnen uitvoeren. Deze oefeningen kunnen het kind helpen om op een leuke manier te bewegen.


Welkom bij de

buitenspel blog

  • Bewegen tijdens kanker

    7 december 2019 door

    Uw kind kreeg de diagnose kanker. Bewegen en het leveren van fysieke inspanning is tijdens deze periode vaak niet meer vanzelfsprekend, maar is zeker wel noodzakelijk. Bewegen heeft een positieve invloed op het herstel van uw kind. Invloed van kanker op het lichaam van uw kind Kanker kan op verschillende manieren behandeld worden. De meest… Meer informatie

  • Voldoende bewegen

    2 december 2019 door

    Baby’s Voor zuigelingen creëert u best zoveel mogelijk bewegingskansen en bewegingsruimte. Dit steeds in een veilige omgeving. Tijdens wakkere momenten mag een baby hoogstens 1 uur onafgebroken stilzitten. Zo is het gebruik van een draagbare autostoel enkel te adviseren voor het vervoer in de auto. Baby’s hebben hier weinig bewegingsruimte. Voor lange wandelingen gebruikt u… Meer informatie

Alle berichten weergeven

Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Neem contact op


Copyright Buitenspel 2018 – Alle rechten voorbehouden

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag